tomas Écsi


Tanulmányaimat 2004-ben a Zólyomi Technikai Egyetem, Faipari Karának Enteriőr Design szakán fejeztem be. Ezt követte a konyhastúdiók világa, hol a mese azt írná, egy helyen megállapodtam majd nyugdíjba is onnan vonultam, viszont úgy tűnik az élet ettől is megmentett.

Így terelt egyik helyről a másikra, Szlovákiába Csehországba majd Magyarországra. Cégek nevét most nem sorolom, de a tapasztalataimat Önökkel szívesen megosztom.

Ahány család annyi szokás, meg annyi otthon, konyha, íz, világ. Így nincs általános képlet, séma, egyetlen egy Best of megoldás. Ezért van szükségem Önökre, az együttműködésükre, hogy időt és figyelmet nem spórolva együtt kutassunk, keressünk: formákból, színekből, látványt tervezzünk.

Önök adják az alapot, így odaadó munkán keresztül a látványterv is elkészül. Ha egy gyerek nem gyerek, egy megoldás sem megoldás, így hát minden ötletet, nézőpontot, ízlést figyelembe kell venni. Számomra semmi sem oly egyértelmű, mint amilyennek az az első pillantásra látszik, s ha nem hiszik? Az olivelinterior.wordpress.com oldalon barangoljanak bátran, szabadon!Écsi Tamás
Telefon: +421 908 577 609
Email: ecsitomi@gmail.com
Web: olivelinterior.wordpress.com