Egyedi bútor mindenkinek


A Bois, mint márka 2004-ben indult útjára, azóta számtalan projektet valósítottunk meg. Magánszemélyek, üzlethelységek, irodák bútorrait terveztük és gyártottuk le, és természetesen be is építettük a megrendelőnek.

Maximalisták vagyunk. De tudjuk, az ár mennyire fontos szempont a vevőinknél. Ezért a minőségi munka és a részletekre való maximális odafigyelés mellett természetes, hogy a költségeket is a megrendelőin péztárcájához szabjuk.Sokan azt gondolják, hogy az egyedi bútor, egyedi konyha, egyedi fürdőszoba irreálisan nagy kiadás. De ez nem így van. Bátran kérjen tőlünk ajánlatot, és tapasztalni fogja, hogy valóban megéri az egyediség és a stílus mellett dönteni, és az Ön által megálmodott bútor pontosan azokat a célokat fogja szolgálni, amit Ön igazából szeretne.

Cégünknél magasan képzett, kreatív szakemberek dolgoznak, akik a legújabb trendek szerint, a legmodernebb technikákat ismerve tervezik és valósítják meg az Ön elképzelését.

Munkatársaink ismerik a bútorgyártás, lekberendezés minden egyes szegmensét, és képesek a precíz feladatok, egyedi megoldások kifogástalan megvalósítására.